Domovská stránka » 2.vzdelávací deň v ekosade 10.5.

2.vzdelávací deň v ekosade 10.5.

V spolupráci s EDU Nature – Komunitný klub Úľ, Lesoochranárske zoskupenie VLK, Andrea Miklošová, Ivan Slezák a občianskym združením Zdravá spoločnosť Slovensko Vás srdečne pozývame k nám do sadu na druhé zo štyroch stretnutí pod názvom Ekovzdelávací deň v Ekosade.
Ak ste doma s deťmi, a zaujíma Vás tematika ochrany lesov,ak máte šikovné deti, a chceli by ste s nimi stráviť deň vonku v prírode, tvorivo, aak si viete urobiť voľno, je toto určite zmysluplne strávený deň.
V utorok 10. mája od 10:00 sa s lektorkou Andreou Miklošovou z Lesoochranárskeho zoskupenia VLK porozprávame na tému ochrany prírody s podtitulom : Prečo divočina? Pre NIČ a pre nás. Viac o zoskupení tu : https://www.vsetkoprenic.sk/ a https://www.wolf.sk/home
Doobedný blok 10.00 -12.00, 12:00 – 12.45 pauza na občerstvenie , od 13:00 do cca 15:00 projekt Tvorcítenie Ivana Slezáka. TVORCÍTENIE …
… je jedinečný a originálny projekt, zameraný na rozvoj jemnej a hrubej motoriky detí predškolského a školského veku, prostredníctvom zážitkových tvorivých aktivít, ktoré sú harmonickým spôsobom obohatené o prvky rozvíjajúce intuíciu, kreativitu a celkovú „citovú inteligenciu“.
Podujatie je plánované ako outdoorové, v prípade nepriaznivého počasia vieme využiť priestory eko centra v Sade (https://www.sadlivia.sk/eko-centrum/)
Podujatie podporila Nadácia ZSE a usporiadateľmi sú OZ EDU NATURE a Sad Lívia.
Vstupné : dobrovoľné
Je aj možnosť teplého obeda, ktorý v prípade záujmu nahlásite priamo na mieste.